Prologue

Ott álltak egymással szemben és csak bámulták egymást. A göndör férfi egy lépést tett a hozzá közel álló lányhoz és megsimította a halovány arcát. A szőkés hajú lány szóra nyitotta a száját, de azonnal be is csukta. Újabb csend repült a fiatalokra. Harry, a göndör hajú, zöld szemű férfi még közelebb ment Bonnie-hoz és egy gyengéd csókolt lehelt az ajkaira. A lány viszonozta az édes kis gesztusát és percekig el sem váltak. Harry egy kicsit elhúzódott és egyenesen Bon szemébe nézett.
„Hidd el, hogy szeretlek, és nem vágyom másra csak arra, hogy velem gyere”suttogta a férfi
„Nem lehet Harry, nem tehetem” a szőke lány hevesen rázta fejét
„Bízz bennem Bonnie” fogta a kezei közé az arcát
A lány mély hallgatásba tört ki és hátrálni kezdett Harry. Nem tudott benne bízni, talán a félelem táplálta vagy más érzelem?
„Már nem tudok.” Suttogta Bon és hátat fordított, és ott hagyta, szemrebbenés nélkül. Kavarogtak benne az érzelmek, ahogy ott hagyta egyetlen szerelmét, de nem tudod mást tenni akár mennyire is szereti és vele akar menni nem tud benne bízni. És bizony a bizalom, egy kapcsolat alapja. Harry nem tudott mit tenni, de elhatározta, ha Bonnie az övé nem lesz akkor ne legyen senkié sem. Fájt neki nagyon is amit eltervezet a fejében de úgy érezte csak így lehet élete választottját távol tartani a piszkos kezektől. Persze nem mintha göndöré olyan tiszta lenne. Az éjszaka nagyon hamar eljött, Bonnie a szobájába zárkózott és még a Blair-nek az iker testvérének sem számolt be Harry-ről. Eközben a göndör mindent kitervelt és a farmtól nem messze –ahol a lányok minden évben a nyarat töltik- megállt és várta, hogy eljöjjön az éj legsötétebb órája.
A farm lángokban állt, Harry messziről bámulta, és vigyorgott de benne volt a sajnálat szerelme iránt, de ha ez kell, hogy megvédje mindentől akkor jobb, ha halott. Nem gondolta volna, hogy van túl élője így otthagyta az egész mindenséget és amilyen gyorsan csak tudott elment onnan. Legbelül nagyon fájt neki és tudta egész életében cipelni fogja ezt a terhet. A házikó előtt eszméletlen állapotban feküdt az egyetlen menekült. Ő talán majd megbosszulja Harry tettét? Egyátalán ő túl éli ezt az egészet? Vagy maga mögött hagyja az egészet? De ki ő?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése